De Belgische politie van de zone midden Limburg is haar drone kwijt geraakt. De drone werd gebruikt op het industrieterrein van Lanaken en raakte door een storing uit koers.

Machteloos

De agenten stonden machteloos toe te kijken toen zij plotseling de controle over de drone kwijt waren en deze steeds verder uit het zicht vloog. De drone beschikt niet over GPS en is na een zoektocht nog steeds niet terug gevonden.

Nieuwe drone

De Limburgse politie besloot direct een nieuwe drone aan te schaffen bij de fabrikant. Door het technische mankement werd de nieuwe drone voor een derde van de prijs aangeboden aan de Limburgse politie. De nieuwe drone heeft een waarde van 20.000 euro en is dit keer wel uitgerust met een GPS tracker. le drone - de dronele drone - de drone

MidLim

Politiekorps MidLim is het enige Belgische politiekorps dat is uitgerust met een drone. Het toestel wordt voornamelijk ingezet als veiligheidsinstrument bij grote evenementen. De politie is nog steeds opzoek naar de drone en roept de eerlijke vinder contact op te nemen.

0 Reacties

    Plaats een reactie