De Britse website Dronereg.co.uk beweert via betrouwbare bron te kunnen bevestigen dat drone-fabrikant DJI binnenkort met een nieuwe variant van de populaire DJI Phantom komt. De drone, genaamd Phantom XSIX, wordt naar alle waarschijnlijkheid uitgerust met 6 propellers. Ook zou de betrouwbaarheid toenemen dankzij een nieuw communicatiesysteem tussen de XSIX en de controller.

Specificaties

De XSIX zou beschikken over multiband-connectiviteit en GPS-functies op zowel de drone als de controller. Deze nieuwe communicatietechnologie maakt het kompas overbodig en zorgt voor meer betrouwbaarheid tijdens het vliegen. Verder is de nieuwe Phantom drone volgens de geruchten voorzien van een 3-assige gestabiliseerde camera waarmee Full HD beelden kunnen worden geschoten van 200 frames-per-seconde. De geschatte vliegtijd van het nieuwe model is 30 minuten, een verbetering van 5 minuten t.o.v. de Phantom 2 Vision+.

Prijs

Het geschatte prijskaartje van de DJI Phantom XSIX ligt rond de €1.800. Met deze prijs zou het nieuwe DJI model het gat tussen de duurdere Inspire 1 (adviesprijs €2.900) en Phantom Vision+ (adviesprijs €1.200) dichten. Uiteraard blijft het voor nu enkel bij geruchten.. dji_xsix_gerucht_3dji_xsix_gerucht_3

0 Reacties

    Plaats een reactie