De Nederlandse fabrikant van hoogwaardige drones Aerialtronics, kondigt een samenwerking aan met Robotic Skies. De twee bedrijven werken samen aan een aangepast onderhoudsprogramma voor de Aerialtronics productlijn. Daarbij wordt Robotic Skies onder andere onderhoud provider van de onbemande luchtvaartuigen van fabrikant Aerialtronics.

Noord-Amerika

Robotic Skies zal de assemblage en een aangepaste configuratie diensten verzorgen voor de Aerialtronics systemen verkocht in Noord-Amerika. Het Amerikaanse Robotic Skies beschikt over meer dan 80 field service centra over de hele wereld waar de onderhoud plaatsvindt aan Aerialtronics drones.

Robotic Skies

Met service centra in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika, is Robotic Skies de toonaangevende leverancier van engineering, assemblage diensten en reparaties op locatie voor hoogwaardige onbemande luchtvaartuigen. De klanten variëren van high-performance multirotor en fixed-wing platform fabrikanten tot bemande luchtvaart operators.

Aerialtronics

“Onze Altura Zenith drones zijn uiterst betrouwbaar en duurzaam, en worden al gebruikt in een breed scala van missies over de hele wereld”, zegt Jeremy Wigmore, CEO van Aerialtronics. “Robotic Skies bestaat uit servicetechnici die gespecialiseerd zijn in het onderhoud van hoogwaardige bemande luchtvaartuigen. Het hebben van een sterk gevestigd netwerk van service centra in de Verenigde Staten was belangrijk voor Aerialtronics. De samenwerking met Robotic Skies zorgt ervoor dat het onderhoud voor de klanten van de onbemande luchtvaartuigen efficiënt, consistent en veilig wordt uitgevoerd op mondiaal niveau. We zijn erg enthousiast over deze ontwikkeling”, aldus Wigmore.

Perfecte match

“De hoogwaardige platformen van Aerialtronics zijn een perfecte match voor onze service centra netwerk”, zegt Brad Hayden, President en CEO van Robotic Skies. “Hun missie mogelijkheden zullen aanzienlijk worden uitgebreid door de assemblage diensten en het plaatselijke onderhoudsprogramma die door Robotic Skies wordt voorzien. We kijken uit naar de wereldwijde ondersteuning van de Aerialtronics producten in onze groeiende netwerk van service centra”. Aldus Hayden. aerialtronics-slaat-handen-ineen-met-robotic-skies-samenwerking-altura-zenithaerialtronics-slaat-handen-ineen-met-robotic-skies-samenwerking-altura-zenith

0 Reacties

    Plaats een reactie