Met deze applicatie bestuur je je Parrot Bebop drone als nooit tevoren. Follow ME Bebop verandert je Bebop 1 en 2 om in een auto follow drone.

Follow ME Bebop

Follow ME Bebop is geen officiële applicatie, dus niet ontwikkeld door dronefabrikant Parrot. De applicatie is ontwikkeld door Michele Vagnetti, een onafhankelijke programmeur.

Besturing drone

Net als de FreeFlight 3 app maakt de Follow ME Bebop app verbinding met de drone. De app fungeert als afstandsbediening van de drone en introduceert een paar opvallende functies:

Follow Me

De applicatie dankt haar naam aan de meest indrukwekkende functie. Via de Follow ME Bebop app tover je de Bebop drone om in een Auto Follow. Via de app kun je de drone eenvoudig op laten stijgen en zijn gewenste positie in laten nemen. Via de app kun je de hoogte en afstand instellen. De app zal vervolgens de gebruiker volgen op basis van het GPS-signaal van zijn of haar smartphone.

Track Me

Via de Follow ME Bebop app volgt de Bebop je niet alleen van achteren, maar met deze mode volgt de Bebop je vanuit elke gewenste hoek.

Watch Me

In deze modus zal de camera van de Bebop altijd naar jou zijn gericht. Je kunt de drone nog steeds vrij besturen in deze modus, maar de camera blijft op jou gericht. Hierdoor kun je ongeëvenaarde selfies (lees: dronies) maken.

Watch IT (POI)

Kies een punt op de kaart en de Bebop drone zal altijd kijken naar je gekozen Point Of Interest (POI). Je kunt de Bebop bewegen, terwijl de drone blijft kijken naar het ingestelde punt. Een goede oplossing voor filmen van je favoriete monument, kasteel, enzovoort.

Headless Mode

Follow ME Bebop ondersteunt verder ook een Headless Mode, Mode 1 en 2 besturing (gas links/rechts) en Orbit Me modus.

Follow ME Bebop app verandert Bebop Drone in auto-follow drone

iOS

Follow ME Bebop app is gebouwd met de originele Parrot SDK 3.9 en werkt met zowel Bebop 1 als Bebop 2 drone maar de geupdate GPS module van de Bebop 2 geven betere prestaties en precisie. De applicatie is enkel beschikbaar voor iOS en heeft een prijskaartje van 7,99 euro. De gebruiksaanwijzing kun je hier bekijken.

Let op

We willen benadrukken dat we de applicatie zelf niet getest hebben,maar enkel afgaan op de videobeelden en reviews van de applicatie. Vergeet niet dat het gebruik van dergelijke onofficiële applicaties negatieve gevolgen kan hebben op de garantie van uw Parrot Bebop Drone. Gebruik is dus altijd op eigen risico.

1 Reacties

  1. Martin Lispet

    Graag had ik van "parrot" de info over hoe ik de "follow me" app ofwel funktie op een andere Smartphone installeer wannneer ik hem betaald met een andere telefoon en ook ander nummer. Naar horen zeggen moet het mogelijk zijn. Maar mij is het nog niet gelukt. MVG. Martin Lispet

Plaats een reactie