Voor het derde jaar op rij organiseert Drones.nl de Drone van het Jaar verkiezing. Ook dit jaar zijn er vier drones genomineerd waar bezoekers hun stem op uit kunnen brengen. In dit bericht lees je over de genomineerde drone: Eachine E511S.

Drone van het Jaar 2019

De Eachine E511S drone is genomineerd voor de Drone van het Jaar 2019 verkiezing. De drone blinkt uit in zijn prijs kwaliteitsverhouding en maakt dronevliegen laagdrempelig. De Eachine E511S is momenteel een van de populairste speelgoeddrones op de markt.

HD Camera

De Eachine E511S drone is voorzien van een FullHD 1080p camera. Deze camera is tijdens het vliegen in een hoek van 75 graden te kantelen waardoor er zowel naar voren als naar beneden gefilmd kan worden. Via een smartphone, die eenvoudig op de controller te bevestigen is, kijkt de piloot live mee door de camera en maakt hij met een druk op de knop foto's en video's. Deze opnames wordt direct op de smartphone opgeslagen.

Handige functies

Wat bijzonder is aan een drone in deze prijsklasse is dat hij is voorzien van een ingebouwde GPS-sensor en beschikt over een Follow Me Mode. De GPS-Sensor onthoudt het vertrekpunt en zorgt ervoor dat de Eachine E511S met een druk op de knop terug keert. Ook beschikt de Eachine E511S over een auto-follow functie waarmee hij zonder besturing een object volgt.

Drone van het Jaar 2019 nominatie: Eachine E511S

Vliegen

Naast het filmen en fotograferen leent de Eachine E511S zich er ook gewoon voor om lekker rond te vliegen. De drone beschikt over een altitude hold waardoor de Eachine E511S een hoogte vast aanhoudt. Met een simpele druk op de knop voert de drone ook acrobatische stunts uit zoals 360 graden flips en rolls.

Drone van het Jaar 2019 verkiezing

Naast de Eachine E511S zijn ook de Parrot ANAFI, Yuneec Mantis Q en de DJI Mavic 2 genomineerd. Welke van deze drones is jouw favoriet? Breng nu je stem uit op de website Drone van het Jaar en maak kans op een Parrot Minidrones Swing!

Eachine E511S video's

0 Reacties

    Plaats een reactie