SwellPro voelt zich als een vis in het water als het op aquatisch plezier en drones aan komt. Nadat het bedrijf eerder al drones maakten die het water niet schuwen, komt men nu met een accessoire dat het mogelijk moet maken om te vissen met behulp van een drone.

Opzetstuk

SwellPro komt met een nieuw opzetstuk voor drones. Dit opzetstuk is een verstelbaar apparaat dat een vislijn vast kan houden. De gebruiker kan zelf de spanning van deze lijn aanpassen naar gelang de situatie. Eerder maakte het bedrijf al drones die in het water kunnen bewegen.

Trollsafe

De gadget gaat door het leven als de Trollsafe. Het is een verstelbaar apparaat waarmee je de spanning kunt instellen om je lijn vast te houden tijdens het hengelen. Dit is belangrijk, omdat bij een te strakke lijn een grote vis de drone mee naar beneden kan trekken. Vissen is nooit zonder risico, zullen we maar zeggen.

SwellPro laat je vissen met je drone

Kleinere vissen

De vislijn bevindt zich tussen twee kogellagers. Je regelt de spanning die die lagers op elkaar leggen, waardoor je deze kunt aanpassen zodra dit nodig is. Echte snoeken ga je hiermee dus niet vangen, maar kleinere visjes moet de lijn wel aan kunnen. De gadget kost in de Verenigde Staten zo'n 40 dollar.

Bron: https://dronedj.com/2020/07/09/new-accessory-for-drone-fishing-from-swellpro/

0 Reacties

    Plaats een reactie