De jongens van het YouTube kanaal 'Dutch Drone Kings' hebben een opname gemaakt in het natuurgebied De Malpie in Valkenswaard. Dit is een open heidegebied waar je lekker met je drone kan vliegen. In de zomermaanden zijn de heide paars en veranderen in de winter naar een schitterend kleurenpalet met hier en daar verschillenden vennen en meren er tussen.

De Malpie

De Malpie in Valkenswaard is een groot wandel en fiets gebied tegen de Belgische grens en met zijn grote open vlaktes een ideale plek om de drone de lucht in te laten gaan. De jongens van Dutch Drone Kings deden dit met hun nieuwe Parrot Bebop 2 drone. Dit onbemande luchtvaartuigje beschikt over een 1080p HD camera en heeft een vliegtijd van ruim 25 minuten.

Waypoints

Naast de handmatige besturing via de FreeFlight 3 mobiele applicatie, kan je de Parrot Bebop 2 drone ook via waypoints laten vliegen. Dit is een voorgeprogrammeerde vlucht die buiten het bereik tot de smartphone of tablet kan vliegen. natuurgebied-de-malpie-valkenswaard-parrot-bebop-2-drone-quadcopter-dutch-drone-kings-2016natuurgebied-de-malpie-valkenswaard-parrot-bebop-2-drone-quadcopter-dutch-drone-kings-2016

0 Reacties

    Plaats een reactie