Coen de Jong uit Bathmen is 21 jaar oud en vliegt de hele wereld over om voor allerlei opdrachtgevers de mooiste beelden vanuit de lucht te maken met behulp van zijn drone.

Filmen

Coen is op zijn twaalfde begonnen met een radiografisch bestuurbare helicopter, hij had altijd al een fascinatie voor vliegen. Maar ook filmen had zijn interesse. Het een vloeide over in het ander en inmiddels is hij een drukke jonge ondernemer.

Luchtfotograaf Coen de Jong (21) vertelt op RTV Oost over zijn passie voor drones

Overijssel Vandaag

In de uitzending van Overijssel Vandaag op RTV Oost vertelt hij over zijn werk en de bijzondere opdrachten die hij krijgt. Met drones vliegen is aan veel regels gebonden. Vooral in Nederland is het voor mensen zoals hij lastig vliegen.

Wetgeving

"Er zijn heel veel gebieden in ons land waar je met een drone niet mag vliegen. De wetgeving wordt gemaakt doordat allerlei gekken halsbrekende capriolen uithalen." Coen is bezig zijn brevet te halen om ook in Nederland te kunnen vliegen voor zakelijke opdrachten.

Bron: RTV Oost

2 Reacties

  1. Wim

    Je hoort ook dat hij toch ook door heeft dat hij zn brevetten moet halen....misschien qua schade en schande wat wijzer geworden? Echt duidelijk is het niet geworden of hij zichzelf met zn opdrachten kan onderhouden...nogal slap interview..

  2. Paul

    Mooi Coen! Zo zie je maar wanneer je er vroeg bij bent en je weet wat je wil en je durft stappen te ondernemen en je bent leergierig om ondertussen bij te leren dan kom je heel ver!

Plaats een reactie