Parrot heeft automatische volg-capaciteiten toegevoegd aan de functionaliteiten van haar Bebop 2 drone. Middels een software-update van Parrot's FreeFlight Pro app kunnen gebruikers nu - tegen bijbetaling - gebruik maken van nieuwe volgfuncties.

Follow Me

Na het verschijnen van diverse third-party apps heeft Parrot eindelijk haar officiële app uitgebreid met nieuwe volg-functionaliteiten. Het Franse bedrijf claimt dat haar automatisch volgfuncties beter werken en betrouwbaarder zijn dan eerder verschenen app van derden.

Visual Tracking

Parrot gebruikt niet alleen de GPS-data, maar ook visuele tracking van een object. Via de app kun je objecten - zoals mensen, dieren of voertuigen - zichtbaar op de on-board camera via de app selecteren en vergrendelen zodat ze altijd gecentreerd in beeld zijn.

Meer nieuwe functies

Dankzij de nieuwe update zijn er meer geavanceerde instellingen beschikbaar, "Perfect side" bijvoorbeeld, hier kun je kiezen voor de beste camera-hoek voor een opname. Ook zijn er diverse pre-set vliegroutes voor het maken van extra flitsende opnames. Hiermee kan de Bebop 2 drone worden geïnstrueerd om tijdens het filmen een cirkel te maken of op en neer op de verticale as te driften en andere geprogrammeerde vliegroutes uit te voeren.

Parrot voegt volg-functies toe aan Bebop 2 drone

Semi-automatische framing functie

Ook biedt Parrot nu een 'Semi-automatische framing functie' aan, dat betekent dat je een object kunt selecteren zodat de camera altijd gericht blijft op het object en jij je kunt concentreren op het vliegen.

FreeFlight Pro

Helaas zijn de nieuwe updates niet gratis beschikbaar. Via een in-app aankoop in de FreeFlight Pro app kunnen Bebop 2 bezitters deze nieuwe functies kopen. Op dit moment is de nieuwe uitbreiding enkel nog beschikbaar voor iOS gebruikers. De nieuwe update is pas vanaf volgende maand beschikbaar in de Android-versie van de app.

1 Reacties

  1. Dries

    Er is een ThirthParty app (iOS) die dit al een poos je doet en naar mijn mening echt veel beter. Helaas is deze app niet gratis zie BebopPro

Plaats een reactie